miercuri, 20 martie 2013

Altceva....


Salut, dupa cum bine știți mi-am deschis un blog de ceva vreme în care am postat tot felu de ”minuni”,e...acuma a venit vremea să scriu altceva, ce? Nici eu nu stiu. Dar vai, vai, ce se întâmplă?..vorba țăranului din Spania. Se întâmpla că am o idee.
Ce trebuie să faci dacă te doare ceva?
Păi în primul rând ar trebui să ști ce te doare, dacă te doare măseaua simplu, scoate-o. Dacă te doare capu...hmm ăsta nu îl poți smulge, deși ar fi bine pentru binele tuturor și nu cred ca poți să îl cârpești cu doua plombe. Buf buf îi tragi doua nituri și ai terminat, nici așa nu cred că ajungi la o soluție. Dacă te doare, asta e...nu cred ca interesează pe cineva, la fel cum nu cred că mi se rupe mie jointu din cauza problemlor tale.

Aaaaa, te doare în cur?..foarte bine, și totuși ai obosit să te mai doara? Simplu împuscă-te...și gata, ori cum suntem prea mulți, mai taie din ei dai drecu'. Și totuși ce faci dacă te dor șalele? No...no...ce faci? faci, cum nu faci, faci, nu faci, nu...nu, nu faci, faci și nu faci și îți vine să îi spanzuri copiii si câinii infecți ai vecinilor, dar nu poți că dai să te ridici și...de blochezi de dure și stai asa ceva vreme ca o statuie ce ești, că nici treburile nu le mai poți face, sau le faci pe tine. Dar totuși de ce te doare spatele? Lipsa de miscare, că doar sportu îi pentru fraieri, tu te simți în formă tot timpu în fața televizorului râgăind a bere ieftină și semințe. Sau probabil ai facut un yoko-topigheri cu triplu surub, sau tras prea mult de fiare și ai spart prea multe betoane la Abraham, cine este Abraham? altă poveste. Păi ce poți să faci îi să faci îți iei pauză...doar tot ce recomandă doctorul, o mâncărică, o gustărică și un somn profund, profund rău că nici dacă își rupe....depleiele la căruță și tot nu te trezești.

Dacă te doare în gât din...Dumnezeu stie ce motive, bagă un Holls, sau ceva mentolat, mai ai la dispoziție un ceai sau dacă nu, mai bagi o fisă o dublezi și poate ai scapat. In caz de hemoroizi, Dumnezeu să te ierte. Auzi că cică trebuie să iți bagi în cur tot felu de chesti mentolate...aici cred ca ai plomba gaurica din dos să nu mai ai senzația de a fi violat de un om de zăpada cu un țurțure bocnă.

În cazul în care te prinde cârcelul în intersecție și ai norocul să vina un tir de vreo 40 de tone sfaturile nu mai își au locul pentru că dupa experiența asta sigur nu vei scăpa și doar porțile raiului se deschid și pentru fericiții posesori de urmă de cauciuc pe cap și radiator între măsele. Pentru restul simtomelor de mai sus mai există și jinarsu de prune care te face să te simți ca un Jesus upgredat.


P.S...joint egal țigară care conține in mod normal cannabis.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.