miercuri, 21 noiembrie 2012

Logan II


Prima data Loganul s-a lansat in 2004, prin 2008 a urmat un mic facelift, iar acuma aprope de finalul anului 2012 a aparut si noul Logan. Este o masina pe placul romanilor, deci este berlina si are un portbagaj de 510 litri.

Noul Logan arata mult mai bine decat predecesorul sau, asta este clar si incontestabil. Partea frontală, cu noi desene pentru faruri şi grilă, a căpătat un look expresiv, mai masculin, mai agresiv. Chiar si la interior lucrurile stau mult mai bine, planşă de bord ale cărei cadrane au conturul cromat. Acum in noul Logan poti citi chiar, temperatura exterioara. Daca vrei sa te "joci" cu geamurile electirce, tot v-a trebui sa iti folosesti mana drepta, asta in cazul soferului, pentru ca inca nu le-a venit randul butoanelor pe panourile usilor....ma rog, cei da la Dacia au spus ca pentru acest segment din care face parte Logan-ul nu sunt necesare aceste schimbări care ar mări preţul maşinii.

Loganul are un motor vedeta. Propulsorul de 0.9 litri turbo este o surpriză plăcută.  TCe-ul de 90 CP oferă o putere şi un cuplu foarte bune.

Acum ne putem mandri ca avem si un sistem de navigare multimedia "Media Nav", dar care totusi a fost inaugurat si de Lodgy, ar acuma fiind si pe Logan. Display de 7 inch, touchscreen, arata OK.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.